Je huis perfect in beeld

Peltenburg Makelaardij & Taxaties helpt je alle woning promotiemogelijkheden te benutten. En dat gaat verder dan het traditionele bord in de tuin. We willen immers zo snel mogelijk geschikte kopers voor je woning vinden. Dat doen we met bewezen communicatiemiddelen om je huis onder de aandacht te brengen.
 
Marktkennis Peltenburg Makelaardij & Taxaties
Allereerst raadplegen wij ons grote netwerk en bestand van woningzoekenden om te kijken of er een mogelijke match is. Door potentiële kopers te bellen, staan de eerste bezichtigingen vaak al gepland, vóórdat de woning op internet staat.
 
Jouw woning online vindbaar
Funda is dé woningsite van Nederland, dus jouw woning mag daar niet ontbreken. Om tussen het grote aanbod op te vallen, kunnen wij je woning extra belichten. Samen bespreken we de mogelijkheden van Funda, zoals een vermelding als Tophuis. Uiteraard plaatsen we je huis ook bij het woningaanbod op onze eigen website.

Doelgerichte promotie op Social Media
Facebook en Twitter bieden uitgekiende kansen om je woning bij jouw doelgroep onder de aandacht te brengen. Daar maken wij dus actief gebruik van. Onze vele volgers zien jouw woning straks op hun tijdlijn voorbij komen. Door daarbij gericht te adverteren op Facebook kan je nog meer mensen uit de doelgroep bereiken.

In de woonwijk zelf
Wij bieden de woonwijk mailing standaard en kosteloos bij onze diensten aan. Naast deze flyer is ook het traditionele bord bij je huis nog altijd onmisbaar in ons publiciteitsplan. Door de aandacht te trekken van voorbijgangers creëer je bovendien mond-tot-mond reclame.

NVM Open Huizen Dag
Twee keer per jaar organiseert de NVM de Open Huizen Dag. Door hieraan mee te doen, laat je je woning op een laagdrempelige manier zien aan geïnteresseerden. Bovendien word je huis extra gepromoot in de online en gedrukte media. Peltenburg Makelaardij & Taxaties attendeert je op de eerstvolgende Open Huizen Dag.
 
Makelaar Richard geeft waardevolle tips om je woning verkoopklaar te maken. Ook kan hij verkoopstyling regelen, zodat de beelden van de fotograaf de woning zo goed mogelijk weergeven.


 
Woning promotie regelen >

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring