Je huis verkopen voor de beste prijs

Het besluit staat vast, je gaat je huis verkopen. Dan wil je snel nieuwe kopers vinden én de best haalbare condities overeenkomen. Richard Peltenburg en zijn team van Peltenburg Makelaardij & Taxaties begeleiden de verkoop van je woning met oprechte betrokkenheid. Zonder zorgen staat het bord ‘verkocht’ straks bij jouw huis.

Het verkopen van een huis blijft een juridische zaak waarvoor complexe regels gelden. Peltenburg Makelaardij & Taxaties staat je bij met deskundige hulp. Daarbij benutten we alle moderne middelen voor promotie en presentatie, zodat woningzoekenden via diverse kanalen bereikt worden. Met veel kennis van de markt in Schoonhoven en omgeving gaan wij actief voor je aan de slag.

No-nonsense aanpak op maat
Verhuizen is een belangrijke stap in je leven. Omdat elk huis en iedere verkoper uniek is, werkt Peltenburg Makelaardij & Taxaties altijd met een verkooppakket op maat. We stemmen samen het verkoopproces af op je wensen en de te verkopen woning. Deze persoonlijke werkwijze is al door veel voorgangers in de Krimpenerwaard gewaardeerd.

Wij adviseren je over een reële vraagprijs die past bij een succesvolle verkoopstrategie. Zo starten we met een gratis waardebepaling van je woning.

 
Maak je wensen kenbaar
Kan je bepaalde stappen in het verkooptraject zelf uitvoeren? Of laat je de verkoop liever van A tot Z aan de professionele makelaar over? Bij ons is veel mogelijk en we wisselen hierover graag van gedachten. Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek.
 
Plan een afspraak met verkoopmakelaar Richard >

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring